
فهرست ها
خواص بی شمار آب طالبی
خواص آب طالبی
آب طالبی پادشاه نوشیدنی های تابستانی
یکی از خوشمزه های تابستان را می توان به جرات گفت که آب طالبی است. این میوه موجب می شود ، ویتامین ها و مواد معدنی تازه ای را بدن دریافت کند. آب طالبی جزو نوشیدنی های پر طرفدار تابستانی است.
طالبی که بیشتر مصرف آن در فصل گرما است. پژوهشگران با آزمایشات مفصل، اندکی از پلاکت های خون را گرفته با اندازه کمی عصاره یا آب طالبی شیرین مخلوط کردند.آن ها دریافتند بخاطر ماده ای که در آب طالبی است مانع انباشته شدن غیرطبیعی پلاکت ها در خون می شود.بطور طبیعی از لخته شدن خون در رگ ها پیشگیری می کند.
برای آب طالبی ویتامین های زیادی را بر شمرده اند که از جمله آنها: ویتامین های A، ویتامین B6، مواد معدنی، فیبر غذایی و اسید فولیک است
این میوه خوشمزه و پر طرفدار کافی شاپ ها، موجب سلامتی سیستم کلی بدن، بهبود عملکرد قلبی و عروقی، ضد سرطان، درمان بی خوابی، درمان دندان درد، درمان آرتروز و تقویت عملکرد هضم محسوب می شود.
مزایای آب طالبی
مصرف آب طالبی نه فقط سلامتی کل بدن را شامل می شود، بلکه برای بازسازی پوست افراد جوان، بهبود روند پیری مو، مبارزه با ریزش مو و ابرسان قوی پوست است
مزایای فواید آب طالبی را در ادامه ببینیم:
۱. داشتن قند کم در آب طالبی
درسته که آب طالبی کالری بالایی دارد ، اما این میوه داری قند کمی است
۲. بهبود خواب شبانه
آب طالبی بخاطر داشتن چربی (لیپید) میو آنزیتول می تواند برای بی خواب ها مفید باشد. اگر دارای مشکل بی خوابی هستید مصرف آب طالبی را در برنامه خود قرار دهید.
۳. خواص آب طالبی کاهش فشار خون
تنظیم فشار خون افراد از خواص آب طالبی است. بخاطر داشتن پتاسیم موجود در طالبی میتواند برای پایین آمدن فشار خون بالا مورد استفاده قرار گیرد.
۴. بمب ویتامین ث
آب طالبی بخاطر دارا بودن ویتامین ث می تواند مانع دندان درد، تجمع رسوبات در رگهای خونی، کاهش ضعف و خستگی و کمک به استحکام و تشکیل استخوانها اشخاص شود.
۵. سلامت نوزاد از خواص نا گفته آب طالبی
اب طالبی بخاطر داشتن ویتامین ب۹ یا همان اسید فولیک می تواند سالم بودن بچه هنگام تولد را تضمین کند
۶. آب طالبی درمان و سلامت چشم
بخاطر دارا بودن دارای آنتی اکسیدان بتا-کاروتن سبب بهبود و عملکرد چشم می شود.
آب مروارید در افراد را کم می کند. بتاکاروتن با رادیکالهای آزاد موجود در بدن مبارزه میکند؛ همچنین ضد سر طان است
- کوثر طب
- مرداد ۸, ۱۴۰۱